newFounders sponsort HomeRun

Het gaat goed met newFounders, daarom doen wij graag een bijdrage aan mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Uit onze sponsor pot steunen wij gedurende het jaar grote en kleine goede doelen. Wil je ook meehelpen? Klik dan <hier>. Iedere gift is welkom!

Deze week viel ons oog op HomeRun, de sponsorloop van het Ronald McDonald Kinderfonds. Homerun is een 240 kilometer tellende run die in 24 uur met een team in estafettevorm gelopen wordt. Dag én nacht, in weer en wind. 

Start HomeRun

Dit jaar wordt HomeRun op 26-27 juni georganiseerd. In verband met de corona maatregelen als @Home-editie. Door het hele land lopen, fietsen of hardlopen deelnemers in hun eigen omgeving, individueel of met een team. Wij sponsoren Serge Smit, een loper van team Lekker Lekker Lôpe. Dit team zet zich in voor extra ondersteuning van het Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant. Wil je meer lezen over HomeRun, klik dan <hier> voor meer informatie.

Elk jaar verblijven 7625 gezinnen in één van de 13 de Ronald McDonald Huizen om dicht bij hun ernstig zieke kind te kunnen zijn. Het verblijf in het Ronald McDonald Huis geeft deze ouders de kans om snel aanwezig te zijn bij noodgevallen. Maar dat niet alleen, het geeft ze ook de gelegenheid om ’s avonds een kus, een knuffel of een verhaaltje te lezen voor het slapengaan. Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders. Het Ronald McDonald Kinderfonds zet zich in om zoveel mogelijk ouders zo dicht mogelijk bij hun zieke kind te laten zijn.

Wij wensen Serge en de rest van het team succes en heel veel plezier!