Wie wij zijn

Onno Schoenmakers

Onno Schoenmakers

IT Inventor

Onno is oprichter en eigenaar van newFounders. Naast het draaiend houden van het bedrijf houdt hij zich ook gewoon bezig met het doen van consultancy.

Zijn expertise zit voornamelijk op het gebied van architectuur, ABAP OO, Scrum, Fiori, SAP BTP, Odata en CDS. Hij is communicatief vaardig en door zijn technische, functionele en proces kennis een waardige sparringspartner als het gaat om de voor u geschikte oplossing.

Jan-Willem Kaagman

Jan-Willem Kaagman

IT Inventor

Jan-Willem is sinds midden 2014 betrokken bij newFounders. Sleutelwoorden voor hem zijn: veelzijdig, brede kennis en enthousiast.

Zijn kennisgebieden blijven zich uitbreiden en naast traditionele technieken als ABAP OO en Webdynpro is hij ook bedreven in HANA development, SAP Cloud, ODATA en CDS,  BOPF en Fiori/UI5 development. Daarnaast heeft hij ook de nodige ervaring opgedaan tijdens opdrachten waarin teamleiding en architectuur een belangrijke factor vormen.

Jan-Willem heeft ervaring in verschillende modulen, waarvan SD, MM, HCM, CRM-S, IS-Utilities en IS-Insurance de laatste jaren de belangrijkste componenten zijn geweest.

Cindy Steenvoorden

Cindy Steenvoorden

IT Inventor

Cindy is leergierig, hands on en ietwat eigenwijs. Ze krijgt energie van analyseren, bedenken van oplossingen en het testen ervan en werkt graag samen.

De afgelopen jaren heeft zij zich vooral bezig gehouden met Object Oriented ABAP, inrichten van SOAP services en WebDynpro applicaties, maar ook CDS en OData zijn revue gepasseerd.

Cindy heeft de afgelopen jaren opgedaan ervaring in onder andere de modules HCM, MM en SD.

Arun Shanmugampillai

Arun Shanmugampillai

IT Inventor

Arun is een front-end developer in hart en nieren. In tegenstelling tot de rest van de club ligt het fundament van zijn expertise niet bij ABAP maar bij Javascript.

De stap naar SAP UI5 en Fiori was dan ook een voor de hand liggende en recentelijk is daar Angular bij gekomen.

User Experience, User Interface en Usability zijn dan ook zaken die hij erg belangrijk vindt in een oplossing.

Voor hem begint het bouwen van een app dan ook met uitgebreide design thinking sessie.

Joey Peters

Joey Peters

IT Inventor

Joey is de nieuwste aanwinst van newFounders, hij is jong, slim, leergierig, werkt graag samen en grijpt elke uitdaging die op zijn pad komt aan. De kracht van Joey ligt in het zich razendsnel eigen maken van kennis, waarna hij dit direct toepast in de praktijk. Hij is analytiscvh sterk en er is geen probleem waar hij zich in vast bijt, waar geen werkende oplossing voor komt.

Joey voelt zich thuis in Abap, OO-abap maar kan ook prima vooruit in Fiori development.

Yavuz Asik

Yavuz Asik

IT Inventor

Yavuz heeft jarenlang ervaring met devlopment op allerlei versies van SAP systemen maar zijn echte passie zit in het ontwikkelen van front-end oplossingen. Hij richt zich voornamelijk op SAPUI5, Fiori en fiori-elements maar kan ook prima vooruit in de Odata en CDS en zal net zo lang doorgaan tot er een oplossing voor een probleem gevonden is.

Jij?

Jij?

SAP Ontwikkelaar

“Vindingrijk, inventief, innovatief, leergierig, gedreven, vasthoudend.” Zijn de genoemde sleutelwoorden van toepassing op jou?

Heb je kennis van ten minste ABAP, ABAP OO of WebDynpro ABAP? Is je skilset breder? Bijvoorbeeld met kennis van SAPUI5, Cordova of Design Thinking?

Stuur je LinkedIn samen met je contactgegevens naar infonewfounders.nl dan nemen wij contact met je op.

Jij?

Jij?

Mobile Ontwikkelaar

“Vindingrijk, inventief, innovatief, leergierig, gedreven, vasthoudend.” Zijn de genoemde sleutelwoorden van toepassing op jou?

Heb jij kennis van responsive webdesign en mobiele frameworks als Cordova en Sencha:touch? Of ben jij die mobiele ontwikkelaar die zich helemaal thuis voelt in de SDK voor android en XCode?

Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Stuur je LinkedIn samen met je contactgegevens naar info@newfounders.nl dan nemen wij contact met je op.