newFounders is op zoek naar een (jr/mr/sr) SAP-DEVELOPER

Wie zijn wij?

newFounders is een hechte club van mensen met een gemeenschappelijke passie; we zijn developers in hart en nieren. Onderling contact vinden wij erg belangrijk. We spreken elkaar regelmatig tijdens diverse ‘company-standups’ en komen minimaal één keer per maand bij elkaar om gezamenlijk te eten en een rustig bij te praten. Een newFounder zijn betekent werken bij een team dat elkaar steunt, een brede interesse heeft, eigen interesses najaagt, de dieptes van SAP durft op te zoeken maar ook buiten de SAP wereld wil kijken.

Wij zijn groot voorstander van een goede balans tussen werk en privé. Onze arbeidsvoorwaarden bieden dan ook ruime mogelijkheden om jouw werkweek in te richten zoals jij dit wil en ook bij onze klanten houden we rekening met de werk/privé balans, onder andere door de mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken vast te leggen in onze contracten. Ons arbeidsmodel is zeer flexibel, waarbij zaken als salaris, deeltijd werken, bonus, mobiliteitsbudget, vakantiedagen en kennisdagen ingezet kunnen worden om een voor jou optimale mix te maken.
We hebben uitgebreide opleidingsmogelijkheden, je kunt leunen op ervaren consultants en interne- en externe trainingsmogelijkheden zijn altijd bespreekbaar.
newFounders werkt aan veel verschillende soorten projecten in verschillende branches. We hebben een groeiende groep eigen klanten met een grote diversiteit en worden ook met regelmaat door partijen gevraagd deel te nemen in projecten van hun klanten. Om alle klanten goed te blijven bedienen, willen we onze goede naam in de markt graag verder uitbouwen met jou.

Wat verwachten we van jou?

Passen de zaken die wij belangrijk vinden ook bij jou, neem dan contact op!
Dus als je van development houdt of je daar verder in wil bekwamen, als je een omgeving zoekt waar je je verder kunt ontwikkelen, als je onderdeel wil zijn van een hecht team waar iedereen zijn/haar steentje bijdraagt, als je leergierig bent en graag opgedane kennis deelt, dan willen we graag eens met je praten om te kijken wat je van ons team vindt.
Tenslotte zijn (enige) kennis van SAP-producten of Javascript, een gezonde dosis humor en zelfspot natuurlijk welkome toevoegingen.

We horen graag van je!