Wat wij doen

Cloudbased en Hybride

SAP heeft diverse cloudoplossingen in hun portfolio, onder de naam Business Technology Platform. Dit omvat diverse gebieden, met als voorbeelden (HANA) database en datamanagement oplossingen, analytics, intelligent technologies als RPA & IoT, en application development & – integration. Het BTP heeft naast kant-en-klare content ook de mogelijkheid om zelf content te ontwikkelen. Op basis van RESTful-API’s is het mogelijk bestaande processen te integreren en uit te breiden met nieuwe functionaliteit. newFounders hebben ervaring in het opzetten van hybride oplossingen, waarbij zowel on-premise services als cloud-based services worden geïntegreerd.

SAP Ontwikkeling

De kern van onze organisatie. Wij zijn gewoon erg goed in maatwerkoplossingen voor SAP. Naast het aanpassen van bestaande processen en het bouwen van nieuwe functionaliteit zijn wij in staat om een goede architectuur neer te zetten voor het maatwerk binnen uw bedrijf. Of het nu gaat om innovatieve front-end oplossingen of complexe processen die zich minder zichtbaar binnen uw SAP systemen afspelen; wij hebben ruime ervaring met het opzetten hiervan. Side-by-side extensions, CAP met NodeJS, Fiori, SAP BTP oplossingen, RAP op CDS, of degelijke stabiele op ABAP gebaseerde oplossingen, ook de nieuwe SAP-technieken zijn onderdeel van de oplossingen die newFounders bij hun klanten geïmplementeerd heeft. Stabiliteit, innovatie en gebruikersvriendelijkheid staat hierbij voorop, ook als het gaat om de overdracht naar uw beheersorganisatie.

SAP Fiori

SAP Fiori is de richtlijn die SAP heeft gesteld voor de gebruikersinterface van zijn applicaties. Door gebruik te maken van technieken zoals responsive webdesign en SAPUI5 bent u verzekerd van een toekomstige stabiele gebruikerservaring. De standaard mogelijkheid om de gebruikersinterface op diverse apparaten als telefoon of desktop te gebruiken leidt tot oplossingen die intuïtief en gebruikersvriendelijk zijn en die aansluiten op de beleving van deze tijd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met deze rolgebaseerde gebruikersinterface gegevens uit verschillende bronnen samen te voegen en aan uw gebruikers te tonen.

Mobile Ontwikkeling

Naast de standaard tooling die SAP biedt om applicaties mobiel uit te rollen zijn er nog een aantal andere manieren om mobiele applicaties uit te rollen die gebruik maken van data of processen in uw SAP-systeem. Inmiddels hebben wij ruime ervaring opgedaan op het gebied van een aantal mobiele, non-SAP frameworks als Cordova en Sencha:touch. We hebben ervaring in het ontwikkelen van platform-specifieke apps voor IOS, Android en Windows Phone, en platform-onafhankelijke mobiele oplossingen op basis van OpenUI5. Uiteraard bouwen wij niet alleen maar apps, wij zijn ook in staat om uw organisatie te ondersteunen bij het opbouwen van een toekomstgerichte strategie als het gaat om mobility.

Agile & Scrum

newFounders zijn ervaren scrum ontwikkelaars. Omdat wij goed bekend zijn met de basisprincipes van deze methoden zijn wij goed in staat mee te draaien binnen een ontwikkelteam dat hier gebruik van maakt. Is uw organisatie nog niet zo lang bezig met scrum of heeft deze begeleiding nodig? Wij zijn ook in staat om de rol van Scrum master op ons te nemen.