Wat wij doen

SAP Ontwikkeling

De kern van onze organisatie. Wij zijn gewoon erg goed in maatwerkoplossingen voor SAP. Naast het aanpassen van bestaande processen en het bouwen van nieuwe functionaliteit zijn wij in staat om een goede architectuur neer te zetten voor het maatwerk binnen uw bedrijf. Of het nu gaat om innovatieve front-end oplossingen of complexe processen die zich minder zichtbaar binnen uw SAP systeem afspelen; wij hebben ruime ervaring met het opzetten hiervan. Stabiliteit, innovativiteit en gebruikersvriendelijkheid staat hierbij voorop, ook als het gaat om de overdracht naar uw beheersorganisatie.

Mobile Ontwikkeling

Naast de standaard tooling die SAP bied om applicaties mobiel uit te rollen zijn er nog een aantal andere manieren om mobiele applicaties uit te rollen welke gebruik maken van data of processen in uw SAP systeem. Inmiddels hebben wij ruime ervaring opgedaan op het gebied van een aantal mobiele frameworks (Cordova, Sencha:touch) en het ontwikkelen van platform specifieke apps voor IOS, Android en Windows Phone. Uiteraard bouwen wij niet alleen maar apps, wij zijn ook in staat om uw organisatie te ondersteunen bij het opbouwen van een toekomstgerichte strategie als het gaat om mobility.

Scrum

newFounders zijn ervaren scrum ontwikkelaars. Omdat wij goed bekend zijn met de basisprincipes van deze methodologie zijn wij goed in staat mee te draaien binnen een ontwikkelteam wat hier gebruik van maakt. Is uw organisatie nog niet zo lang bezig met scrum of heeft deze begeleiding nodig? Wij zijn ook in staat om de rol van Scrum master op ons te nemen.

SAP Fiori

SAP Fiori is de nieuwe standaard die SAP heeft gesteld voor de gebruikersinterface van zijn applicaties. Door gebruik te maken van technieken zoals responsive webdesign, SAPUI5 en de integratie van verschillende mobiele frameworks stelt SAP u eindelijk in staat om oplossingen naar uw gebruikers uit te rollen die intuïtief en gebruikersvriendelijk zijn en welke aansluiten op de beleving van deze tijd. SAP levert naast een aantal eigen “apps” ook een uitgebreide toolkit om zelf deze applicaties te ontwikkelen, daar helpen wij u graag bij.